Fűtés klímával, hogyan lehet olcsón klímával fűteni!

Olcsó fűtés klímával

Inverteres klíma technológia

2018. március 01. - olcsónfűtök

Inverteres klíma technológia

A tökéletes megoldás. 

Falra szerelt egységeink a legújabb hőszivattyús technológiát alkalmazzák olyan speciális kialakítással, amely ideálissá teszi a ház összes szobájában való használatra. A belső terekbe diszkréten illeszkedő és extra csendesen működő berendezések optimális klímaszabályozást biztosítanak egész évben, ideális megoldást nyújtja felújításokhoz vagy új építésű lakásokhoz. A modern otthonok igényeire tervezett, illetve a szezonális hatékonysági előírásokat messze túlteljesítő hatékonysággal működő, falra szerelhető hőszivattyús egységek inverteres technológiával csökkentett környezeti hatást, alacsonyabb fűtési és hűtési költségeket biztosítanak.

Inverteres technológia.

A Daikin inverteres technológiája igazi innováció a klímaszabályozás területén. Az alapelve egyszerű: inverterek állítják be az adott körülményekhez szükséges teljesítmény nagyságát - se többet, sem pedig kevesebbet! Ez a technológia az alábbi két konkrét előnyt nyújtja az Ön számára:

Komfort: Az inverter a komfortszint fokozásával többszörösen megéri az árát. Az inverterrel rendelkező légkondicionáló folyamatosan a helyiség hőmérsékletéhez igazítja a hűtési és fűtési teljesítményt, növelve ezáltal a komfortszintet. Az inverter lerövidíti a rendszer felfutási idejét, így a kívánt hőmérséklet gyorsabban elérhető. Amint a berendezés a kívánt hőmérsékletet elérte, az inverter biztosítja annak folyamatos fenntartását.

Energiahatékonyság: Mivel az inverter figyeli és figyelembe veszi a külső hőmérsékletet, az energiafogyasztás 30%-kal csökken a hagyományos ki/be kapcsolós (nem inverteres) rendszerekhez képest!

Tudta Ön? A levegő-levegős hőszivattyú a kimeneti energia 75%-át megújuló forrásból kapja: a környező levegőből, amely megújuló és kifogyhatatlan. Természetesen a hőszivattyúk elektromos áramot is használnak a rendszer működtetéséhez, de ez az energia is létrehozható megújuló forrásokból (nap-, szél- és vízenergia, biomassza-energia). A hőszivattyú hatékonyágát fűtés esetén SCOP-értékkel (Seasonal Coefficient Of Performance (Szezonális teljesítmény mutató)), hűtés esetén SEER-értékkel (Seasonal Energy Efficiency Ratio (Szezonális energiahatékonysági mutató)) mérjük. környezeti hőmérséklet energia elektromosság Lassú indítás Hőmérséklet / Teljesítményfelvétel A hőmérséklet állandó Idő Beállított hőmérséklet Légkondicionálás inverterrel Légkondicionálás inverter nélkül.

A hőszivattyús rendszerben egyesül a nagy hatékonyság az egész éves kényelemmel

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsofutes.blog.hu/api/trackback/id/tr113706740

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Inverteres klíma technológia 2018.05.06. 00:20:03

Inverteres klíma technológia A tökéletes megoldás. Falra szerelt egységeink a legújabb hőszivattyús technológiát alkalmazzák olyan speciális kialakítással, amely ideálissá teszi a ház összes szobájában való használatra. A belső terekbe diszkréten ille...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.